Eļļas piedevas Tava auto labākai darbībai!

ellas piedevas, lucas oil produkti, ieteikumi

Auto saskaras ne ar vienu vien problēmu, visos Latvijas gadalaikos. Automašīnas dzinējs ir kā sirds, kuru ir jāuzmana un obligāti jāveic apkope, ja tam ir kaut mazākā problēma. Nereti stūres iekārtām ar pastiprinājumu rodas noplūde, tāpēc to nepieciešams laicīgi pamanīt un novērst, lai nerastos sarežģījumi braukšanas laikā. Svarīgi ir arī uzraudzīt, kā Tavas automašīnas motoreļļa eļļo iekārtas, jo no tā ir atkarīgs, kā darbojas Tavs automobilis. Šajā rakstā uzzināsi par trim eļļas piedevas produktiem no Lucas Oil Latvia, kas palīdzēs novērst dažādas automašīnas problēmas, kā arī papildus sniegs kvalitatīvu darba stāvokli un ne tikai!

Eļļas piedevas produkts “Heavy Duty Oil Stabilizer”

Ir ļoti svarīgi uzturēt optimālu eļļas līmeni dzinēja karterī, jo nereti ir problēmas ar to, ka eļļas līmenis ir par augstu vai arī tieši pretēji – tas ir par zemu. Lucas Oil eļļas piedevas produkts Heavy Duty Oil Stabilizer palīdzēs samazināt darba temperatūru, ja tā būs par augstu. Šis produkts arī nodrošinās augstākas pakāpes eļļošanas spēju, kā arī samazinās eļļas patēriņu un pagarinās eļļas kalpošanas. Šis produkts ir universāla eļļas piedeva uz naftas bāzes, kas kontrolē trokšņa, karstuma un nolietojuma līmeni pārnesumkārbās un diferenciāļos.

Stūres pastiprinātāja eļļas piedeva “Power Steering Stop Leak

Stūres iekārtai ar laiku var rasties dažādi defekti, piemēram, korozija mehānisma kustīgajās daļās. Stūres iekārtas mehānisms ir samērā vienkāršs un tieši tādēļ tas var darboties pat ar nopietniem zobstieņa defektiem. Bet ar to nevajadzētu sadzīvot, prātīgāk tomēr būtu novērst mehānisma problēmas laicīgi, jo stūres iekārta ir ļoti svarīga Tavas automašīnas sastāvdaļa! Eļļas piedevas produkts Power Steering Stop Leak no Lucas Oil garantēti aptur noplūdes no blīvējumiem. Šis eļļošanas produkts palīdzēs tikt galā ar stūres čīkstoņu un atslābšanu, kā arī novērsīs noplūdes stūres iekārtām ar pastiprinātāju.

Motoreļļas un degvielas piedeva Complete engine treatment

Lai iztiktu bez lieliem sarežģījumiem dzinējā un, lai tik drīz nevajadzētu sastapties ar dzinēja problēmām, tas ir jānodrošina ar produktiem, kas aizsargā un pagarina dzinēja mūžu. Lucas Oil Complete Engine Treatment palīdz novērst dažādas problēmas, kas rodas degvielas sadegšanas laikā. Šajā procesā motorā rodas nosēdumi. Ar laiku tie var uzkrāties, bet, lai tas nenotiktu un degviela pilnīgāk sadegtu, iesakām izmantot šo piedevu, ar unikālo sastāvu motora attīrīšanai un labākai auto darbībai. Pievienojot piedevu degvielai, samazinās izplūdes gāzu emisijas un palielinās nobraukums. Līdzekli var pievienot ne tikai degvielai, bet arī motoreļļai. Lai nerastos ķibeles Tavai automašīnai aukstā laikā, šo līdzekli var pievienot eļļai, kas uzlabos eļļas plūsmu, kā arī tiks attīrīts motors un izveidota aizsargbarjera pret karstuma iedarbību un berzi.